Bli Radio Øst-venn!

Bli med i vennegjengen og støtt Radio Øst!

Radio Øst har mange trofaste venner. Vi ønsker oss flere som kan bidra med en frivillig lisens. Da får du også programbladet fritt tilsendt hver måned. Noe å tenke på?

Frivillig lisens

Radio Øst-venner støtter oss med en frivillig lisens på 250,- per kvartal. Dette gjør at lokalradioen kan bestå, og vi setter utrolig stor pris på å ha gode venner i ryggen. Når du blir Radio Øst-venn, får du programbladet tilsendt i posten hver måned. Der kan du se oversikt over programmene vi sender, bilder fra Radio Øst og mye annet. Verver du en venn får du dessuten et Radio Øst-krus; et populært samleobjekt for mange.

Du er velkommen til å ringe oss på 69 29 42 42, ellers kan du sende en e-post til redaksjonen@radio-ost.no. Oppgi navn, adresse og telefonnummer. Du velger selv om du vil betale 250,- per kvartal, eller hele beløpet på 1000,- én gang i året.

Tusen takk for all god støtte!

Her er noe av det våre lyttere og venner har skrevet til oss:

Sovemedisin
– For min del kan jeg bare si at Radio Øst betyr alt. Jeg hører mye på den både dag og natt.
Om dagen er det veldig mange interessante programmer, og om natta er det mye fin musikk. Når jeg sliter med søvnen gleder jeg meg over musikken, så bruker jeg den som sovemedisin. Da slipper jeg piller og bivirkninger. Det er mye fin musikk også på dagtid. Spesielt er jeg glad i programmene med tysk musikk.

Mange år til glede
Hygge og trøst for mange, mange lyttere. Radio Øst = Radio Trøst, var det en drosjesjåfør som sa ei natt for noen år siden. Lokalradioens flotte reisetilbud både innenlands og utenlands har vært meget interessante, lærerike og med særdeles hyggelige mennesker som er blitt nye venner. Takk for alt dere gjør for å lyse opp våre liv!

Radio Øst full av gode bilder
Radio Øst har fornyet meg i alle de år jeg har lyttet. Jeg tror det var i 1995 jeg fant ut hvor bra kanalen er. Den er lærerik, spekket med god musikk og full av gode bilder. Aldri blir dagen eller kvelden kjedelig på FM 97,3. For meg er Radio Øst en daglig følgesvenn, og ikke minst en veldig god venn. Mange takk for en fin radio.