Velkommen på jubileumskonsert

Radio Øst feirer 35 år og inviterer deg med på stor jubileumskonsert i Råde sentrum tirsdag 8. oktober kl 19.00.

Vi har vært så heldige å få Tore Halvorsen (kjent fra Ole Ivars) til bygda for å svinge opp med gode dansband-favoritter. Renate Gjerløw Larsen skal også spille på konserten sammen med det flotte Solkoret.

Konserten finner sted i teltet til Råde parkfestival – like ved rådhuset.  Billetter kjøpes i døren eller forhåndsbestilles på tlf 69 29 42 42. Billettpris kr 250.

Konserten skal markere at det i år er 35 år siden Radio Øst hadde sin første sending 1. september 1984.

Parkfestivalen i Råde startet i 2012 og har de siste årene hatt en lang rekke med kjente artister i teltet, som blir satt opp rett utenfor rådhuset. Det blir mulighet for å kjøpe kaffe og kaker en time før konserten, og i teltet blir det bord og krakker så kaffen kan tas med inn.

Det er plass til 300 personer, og vil du være sikker på å få billett så ring oss i Radio Øst på tlf 69 29 42 42 på dagtid mandag – torsdag fra kl. 10.00-16.00. Betale kan du gjøre på konsertkvelden, eller du kan komme ned å hente billetten hos oss på forhånd. Da er det fint om du tar med kontanter siden vi ikke har kortautomat.

Det blir mulighet for å kjøpe kaffe og kaker en time før konserten, og i teltet blir det bord og krakker så kaffen kan tas med inn.

I forbindelse med 35-årsjubileet arrangerer vi også loppemarked med salg av LPer, CDer og EPer fra vårt STORE musikkarkiv. Tirsdag 8. oktober blir det loppemarked med mye av det vi har i musikkarkivet.  Vi har ikke plass til å ta med oss alt til de nye lokalene, og dessuten så ligger mye av dette digitalt på PCen vår i studio. Vil du eller noen du kjenner sikre seg noen gamle plateinnspillinger, så begynner vi salget kl. 14.00 den 8. oktober. Hjertelig velkommen!

Sted: Radio Øst, Everksveien 1, 1640 Råde

2 comments

  1. Se også min kommentar på Facebook. Det ble en flott konsert for markering av 35-årsjubileet! Artistene leverte! Tusen takk til arrangørene. Radio Øst følger med tiden. Det er få radiostasjoner som sender på FM, DAB og internett. Dvs overalt hvor man kan koble seg til internett i denne verden, så kan man høre Radio Øst. Fe’menalt, altså.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *