Radio øst er på flyttefot

Vi gleder oss til å komme inn i nye lokaler på Råde Torg.

I slutten av juni kjøpte Radio Øst nye lokaler på Råde Torg – rett ved siden av Rema 1000 og ved inngangen til Misjonssalen. De nye lokalene er 120 m2 store med inngang ut mot parkeringsplassen.

Ansvarlig redaktør, Sølvi Olimb, forteller at det er flere grunner til at radiostasjonen flytter.
– Vi ønsker å drive lokalradio i mange år fremover. I disse lokalene kan vi innrette oss med tanke på fremtiden. Mye har skjedd siden Radio Øst flyttet inn i Everksveien i 1998. Nå er det andre ting som er viktig når det gjelder både teknisk utstyr og andre fasiliteter. Vi skal henge med på alle måter for å lage så god radio som mulig for lytterne våre, og de nye lokalene vil være ypperlige for dette, sier Olimb.

Huset i Everksveien er også stort og bygget trenger omfattende vedlikehold i løpet av de neste årene. Styret mente derfor at nye lokaler ville være den beste løsningen. Everksveien 1 vil nå bli lagt ut for salg. Nå skal vi i gang med å innrede lokalene vi har kjøpt. Det skal innredes to studioer, på samme måte som vi har i dag. Ett hvor alt går på direkten (studio A) og ett opptaks- og redigeringsstudio (studio B). I tillegg må vi ha kontorer, boder med mer.

Olimb legger ikke skjul å at det vil bli mye jobb fremover, men påpeker at alle i redaksjonen gleder seg stort til å flytte inn i de nye lokalene. – Vi skal holde dere oppdatert med alt som skjer fremover. Det vil nok ta flere måneder før vi kan flytte inn, og det er mye som skal ryddes i de gamle. Men spennende blir det, slår hun fast.

2 comments

  1. Hei alle sammen 🙂
    Jeg er dum som et støkke tre når det gjelder å finne fram på pc’n. Men jeg syntes ikke jeg er så dum at jeg ikke kan klare å finne frem til div. på radio øst. Men det klarer jeg altså ikke. Prøver å finne spillelista for Lørdags morgens herlige musikkprogram. Jeg sitter her nå kl. 01:05 og hører på musikken deres. Så har det vært noen melodier som jeg gjerne skulle hadt både tittel og navnet på artistene på. Det klarer jeg ikke å finnne fram. Man hører alltid spesielle «låter» som man gjerne vil høre siden. En «låt» jeg likte spesielt i natt var en norsk kombinert country/bluegrass/blues-låt. Hvis dere kunne være meg behjelpelig med å finne frem denne låten så ville jeg vært meget takknemlig.

    Jeg har nå flyttet til Bang Saray i Thailand pga den ekstreme muslimske innvandringen og fordi jeg ikke kan leve i Norge på min lille norske alderspensjon. Men siden dere er på nettet så kan jeg jo lytte på dere på samme måte som jeg gjør nå. Ville så gjerne presentere noe av den musikken dere spiller for mine Thailandske venner, men det er jo helt umulig så lenge jeg ikke kan finne frem til tittel og artister for låtene dere spiller på natten 🙁

    Vennlig Hilsen Einar Olsen (tidligere Lislebyveien 105, 1619 Fredrikstad) Nå Bang Saray, Thailand:)

    1. det kan legges inn men radio øst bruker station playlist aviklingsprogram å det vet jeg ikke om man kan legge ut id tag fra.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *